reede, 3. aprill 2009

ÕPPEKÄIK JUUKSURISSE.

Käisime 3. aprillil lastega vaatamas kuidas töötab Annikorus juuksur. Juuksur Kersti näitas millised on tema tööriistad ja palju muid põnevaid asju mis on temale väga vajalikud. Tüdrukutel oli väga põnev sest juuksur tegi lokke sellele kellel polnud ja kellel olid lokkid, tegi juuksed sirgeks.Mõni sai kohe uhke soengu. Poisid vaatasid ka hoolega. Väga põnev oli.
Täname väga juuksur Kerstit, kes võttis meid rõõmsalt vastu.

TERE KEVAD!

Osaleme projektis "Tere Kevad". Otsige lastega kevade märke, et teada mida otsida on meil rühmas seinal plakat, keda ja mida peab otsima. Kui olete leidnud, siis palun kohe kasvatajale teada anda. Kes teeb ka põnevaid fotosid saabuvast kevadest siis tooge kasvatajale, me laeme üles teistele näitamiseks. Tutvuge projektiga lähemalt http://tere.kevad.edu.ee/

glitter-graphics.com

Otsisime kevadet







TÄNUKIRI!

Meie rühm võttis osa Päästeala loominguvõistlusest, meisterdasime suitsuandureid. Lõuna-Eesti Päästekeskus ja päästekoer Nublu tänasid Inndor Pärna ja Moonika Ülprit (nemad kujundasid suitsuandurist Konguta Kooli logo "Tigu"). Lapsed said tassi, suitsuanduri ja mõne kommi.

neljapäev, 2. aprill 2009

kolmapäev, 1. aprill 2009

2.APRILL



PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!
SOOVIVAD MESIMUMMID

1.APRILL

Täna oli meil üks vahva täpiline päev. Õpetaja Junega mängisid lapsed täpilisi mänge, õpetaja Ritaga maaliti täpilisi linde ja pärast kleepisid lapsed täppidest pildi. Täname vanemaid kes riietasid lapsed vahvalt täpiliselt.

teisipäev, 31. märts 2009


ÄRA PALUN UNUSTA, ET HOMME(1.APRILLIL) TULED LASTEAEDA TÄPILISES RIIETUSES

Käisime mänguasjamuuseumis.

Reedel 27. märtsil käisime Tartus mänguasjamuuseumis. Mänguasju tutvustas meile giid. Lastel oli väga põnev. Poistele meeldisit ikka autod, rongid ja sõdurid. Tüdrukud vaatasid nukumajasid suure igatsusega ja muidugi oli palju ilusaid nukke. Kallid vanemad te võiksite oma lastega uuesti minna mänguasjamuuseumi sest seal on neil väga põnev. Meie olime 1.5 h ja meil jäi ajast puudu. Soovitame minna, ka täiskasvanutel on seal põnev, tuleb lapsepõlv meelde.