laupäev, 14. november 2015

13. NOVEMBRIL TUTVUSIME 

TERAAPIAKOERTEGA


                                                TENTEL  JA ARABELLA








neljapäev, 12. november 2015

TÄNA KÄISISD KOOLIEELIKUD TARTUMAA LASTEAEDADE SPORDIPÄEVAL

TÜ SPORDIHOONES. Vaata väikest ülevaadet:   https://www.youtube.com/watch?v=Gk1WzwshTAI

SOOJENDUSVÕMLEMINE

150 M JOOKS






Kui kõik alad olid tehtud toimus autasustamine. Igale lapsele anti šokolaadist medal ja Eesti Pagari poolt oli üllatusauhinnaks võistkonnale tort. Lastele antud diplomiga saavad nad  külastada tasuta jääaja keskust. Meie võistkonnast tegi fotograaf ka pildi, mida saab vaadata www.tartukalev.ee 
Oli tore spordipäev.

Enne isadepäeva uurisime lastelt, mida nad oskavad ja teavad rääkida oma isadest.


LAPSED ISADEST:

KEVIN JÕGI: Pikk,tark, ta teeb mulle isegi lennukeid puust. Nimi on Tarmo. Alati, kui ta mind lasteaeda viib, ütleb: „Tsau ja head aega“. Ta on hea, täitsa mu lemmik-issi kogu maailmas. Kui ma tal kogemata asju katki teen, siis ütlen: „Palun vabandust!“ ja tema ütleb: „Pole hullu“.
EVA-MARIA: Tal on habe. Tema nimi on Papa ja Peeter. Mina ütlen Papa ja emme ütleb Peeter. Ta on hea ja vahel kuri. Me käime koos kirikus, seal on jänesed.
MARKUS: Minu issi on Soomes. Vahepeal ta on paha ja vahepeal hea. Suur, emmest natuke pikem, sinised silmad. Ma mängisin kunagi issiga arvutis koos. Nimi on Veiko Jürisson, emme on Kovaljova. Vahel läheme niimoodi issit järjekorras kallistama, kui meil on isu. Mina väga eriti enam ei käi.
MIHKEL: Mesimummu maja ehitab kuuris. Hea. Tarmo, noor, ilus. Tööl ehitab maja. Mcweenie rallit mängime koos ja Mcweenie kaarte. Ma olen 3 korda võitnud Jesperit.
MARTALIIS: Minu issi nimi on Janis. Ilus, hea, vahepeal mängib minuga. Ta ehitab mulle tuba. Minu issi on ehitaja.
MARIELIISA: Raio. Teist värvi. Ei ole kuri, ta on hea. Sööme koos, joome piima.
LEILA: Väga lahke, mängib minuga. Mängime peitust. Tal on pruunid silmad, nagu minu moodi, väga ilus. Ta alati ostab mulle mingeid asju. Nimi on Jaanus.
KETTER: Ta on teist moodi. Ilus, pruunid juuksed. Janek. Töötab Rootsis, ta toob meile sealt asju, minule tõi jänku. Ta tõi isegi discokera. Oleme kõik koos käinud issiga AHHAAS.  Ta armastab meid ja emmet.
MAIROLD: Siukene, nagu Martalgi, me elame ühes kodus. Nalja teeb. Eile mängisime arvutis  koos- kollid said jäätise kätte, palli mängime ka issiga. Kodus veab vahepeal puid ja ma ei teagi, mis ta veel teeb.
TANEL: Ta ehitab majasi. Ta käib tööl ja ehitab kõige suuremat lasteaeda, Rannus. Issi on suur, juuksed on pruunid ja lühikesed. Ta annab meile raha, kui me head lapsed oleme, 2  eurot ja 1  euro. Ta nimi on Marek.
TAAVET: Minu isa on erektritöötaja. Õhtul on kodus väsinud, aga me mängime ka Iroopat. Avo. Ta on ilus, pruunid juuksed. Tal prillid, siis  kui ta loeb, aga kogu aeg ei ole. Issi loeb meile õhtul unejuttu. Me magame teisel korrusel.
UKU VELI: Minu isa on päris tore. Ta on tavaline. Vahel isegi kaevame koos ja viite miinust mängime. Tal on habe ja ta saab prillid endale varsti. Ükskord ta isegi näitas, kus on tema töökoht.  Sain seal teada, et on olemas pommikahjustaja.
KEVIN JÜRISSON: Veiko. Hea. Issi on Soomes, teeb tööd. Kodus vaatab diivani peal telekat, pikali. Multikaid vaatasime koos- Simpsoneid.
SANDRA oma isast: Jaak. Tavaline. Tavalised lühikesed juuksed. Tavalised sinised (silmad). Legosid paneme koos kokku. Maja ehitab Tõrvandis.
TEREK oma isast: Minu isa on pikk ja ta nimi on Tervo. Ma eile läksin isaga mängurallile. Minu isa on uue pluusiga. Hea isa. Kopa peal teeb tööd. Koos mängime doomikut.

esmaspäev, 9. november 2015

Kooli  spordisaalis   10.  ja  11.  novembril kell  8.00 - 20.00 saab Rootsi kasutatud riideid tasuta.

KASUTA VÕIMALUST!  


MARDID KOOLI SAALIS