reede, 25. september 2020

SÜGISEL ON SÜNNIPÄEV!


🍁Sel nädalal algas SÜGIS ja nii oli ka meil palju erinevaid sügise tegemisi-toimetusi!

Esmaspäeval vaatasime ühiselt eksootiliste viljade pilte, mis lapsed olid kodus joonistanud ja märkisime seal ära oma lemmikud🍉🍊🍋🍌🍍🍑

                                                            




Ja järgmistel päevadel saime maitsta erinevaid köögivilju, meie rühma laste lemmikuks olid nuikapsas ja porgand

                                                



🎩Sügise sünnipäevaks olid kõik lapsed koos vanematega toredad kübarad meisterdanud. Ja kõiki sügiskübarate omanikke premeeriti kommidega. Hommikuringis valisime välja kolm kübarat, mis olid ülekoolilisel näitusel kõigile imetlemiseks.

                                                   





🏃Kolmapäeval oli meil SPORDIPÄEV! Esmalt tehti õpetaja Kaiega mõned soojendusharjutused ja siis läks lahti: kõigepealt oli võidujooks, siis pallivise, täpsusvise ja lõpuks  kaugushüpe. Kõiki Mesimummid olid tublid ja hakkajad, isegi haige käsi ei takistanud võistlustel osalemist!🏆

                                                          






















🍏Aga neljapäeval oli meil ÕUNA-PÄEV, mida tähistasime koos Mõmmikute rühmaga! Gerda, Gerti ja Kristelli pere tõi meile kolm kasti õunu – lugesime Õuna-luuletust ja uurisime, et kus on õunal õietups ja kus on saba. Ja saime teada, et kui õuna pooleks lõikame, siis ühtpidi lõigates on sees südame kuju, teistpidi hoopis tähekese kuju. Seejärel võttis iga laps endale 6 õuna, lõikas need oma soovi järgi pooleks, pani mahla-masinasse ja tegi endale topsitäie mahla.

                                          


                                             











Kunstitööd tegime sel nädalal kohe mitu päeva: värvisime rulliga tausta, maalisime laia pintsliga puu tüve, peenema pintsliga oksad ja lehed ning lõpuks õunatrükiga tegime õunad🍏🍎. Aega läks, aga pildid said vahvad!

                                          
















🍂Rõõmsat ja värvilist sügist kõigile!