reede, 10. aprill 2015

MÜRAKARUDELE!
MEIL ON NÜÜD LASTEAIAS MÕNDA AEGA VÕIMALUS KASUTADA BATUUTI, MIS ASUB LOOVUSTOAS. KÄIME VÄIKSEMATE GRUPPIDEGA VAHELDUMISI  10 MIN KAUPA, LAPSED OLID TÕELISELT VAIMUSTUSES.




Seni, kui osad lapsed olid hüppamas, said teised tegeleda taimebeebide istutamisega. Loodusprogramm, millega meie rühm sõbrapäeval ühines, näeb ette taimedest pistikute võtmist ja palju muudki. Nii tegimegi suhkrulehe ja melissi pistikuid. Jõudsat kasvamist neile!




Loomanädala lõpetasime korkidest meisterdatud põtradega.



neljapäev, 9. aprill 2015

Täna käisime Konguta Rahvamajas vaatamas filmi  "PETTSON JA FINDUS" , mis oli väga tore lugu vana mehe ja kassi sõprusest.

LASTE MULJEID:

KEVO: Alguses oli Pettson täiesti üksi ja ei saanud aru, mis kanad räägivad. Pettson soovis, et Findus oskaks rääkida ja samal ajal langes täht. Minule meeldis kõige rohkem kui see mees ütles Hapule, et ta tooks jäneseid või rebaseid, aga tema tõi porgandi.

LEILA: See kass meeldis.

VALLO: Mulle meeldis Findus, sest ta oli nii naljakas. Pettson õmbles talle püksid. Ja see kukk ka meeldis. See oli film sõprusest, Pettsoni ja Finduse sõprusest ja kass sai kukega ka sõbraks. Ja  õppisin , et ei tohi valetada.

KENETH: Mulle meeldis see osa, kus Findus sõitis mööda seda nööri alla kummituse moodi. Findus tegi pullile tuule alla- see oli ka naljakas.

LEVON: Mulle meeldis kass, kuidas tal rehv läks katki ja selle võtme varastas. Tal oli seda vaja, et käia kuhugi ära.

teisipäev, 7. aprill 2015

esmaspäev, 6. aprill 2015

SEL NÄDALAL ON NÄDALATEEMAKS  "METSLOOMAD  KEVADEL".

Tore oli õues vaadata, kuidas lapsed omal algatusel hakkasid mahasaetud puuokstest endale LOOMA meisterdama. See loom sai nimeks "Erakordne loom".



Töö lõppedes leidis peamine töödejuhataja endale  (oma sõnutsi) ka tantsupartneri.