reede, 11. november 2016

Isadepäeva perepidu piltides

Eile toimus meie rühma vahva isadepäeva pidu - meie omaltpoolt soovime tänada kõiki isasid, vanaisasid, emasid, õdesid-vendasid, kes leidsid aega, et tulla. Oleme väga rõõmsad, et teid nii palju kohal oli. Oli tore vaadata perekondi koos lõbusalt aega veetmas ja rõõmu laste silmis nägite te kindlasti isegi. :) Suur aitäh ka õpetaja Merilinile, kes sai meiega laulma tulla! 

 Vahvad ringmängud ja laulud







Mesimummide rühma tublid laululapsed meie lemmiku muusikaõpetajaga!


Veel natuke tantsu-tralli :)



Ja lõpuks saime issidele-emmedele ka natuke meisterdamist õpetada. Seekord valmisid kellad, mida saavad isad kasutada parkimiskellana ning lapsed lihtsalt kella õppimiseks. Tulemused jäid väga uhked! 










Ja lõpuks saime ka pidulauda istuda ja nagu näha võisite, oli valik tõesti suur. Kiitus kõigile, kes tõid midagi lauale, tänu sellele saime kõik täis kõhtudega peolt lahkuda! :) 




 Lõpetuseks paneksime kõigile vanematele südamele, et just teie olete oma lapse suurim eeskuju - ta vaatab teile üles. Seega kui teil on antud võimalus koos tantsida, laulda, meisterdada, siis kasutage seda - kui teie keeldute kaasa tegemast, siis võite kindel olla, et ka teie laps ei osale sellistes rühma tegevustes. :) 
Oli väga vahva pidu ja loodame, et selliseid tuleb ikka veel ja veel!

neljapäev, 10. november 2016

Kallitele isadele

Täna toimub meie rühma Isadepäeva perepidu. Peoks tegime lastega intervjuud, millest õpetaja Liisi monteeris kokku väikese filmikese. Siin näete, mida arvavad teie lapsed oma issidest, millisena teid näevad ja kui tähtsad te neile tegelikult olete! :) Vaadake filmi kogu perega, sest isegi lapsed pole seda veel näinud. 


NB! Video vaatamisel peate volüümi päris valjuks keerama, sest nagu te kõik teate, on Mesimummid  kõige vaiksemad lapsed terves maailmas!

Ootame tagasisidet nii filmi kui ka tänase peo kohta (liisi.kitsnik@konguta.edu.ee), et teaksime tulevikus oma üritusi veelgi paremini korraldada - need on ju mõeldud just TEILE. :) 

Laske sisse mardisandid...

Eile muutusid kõik mesimummid võluväel hoopis mardisantideks ning otsustasime seekord marti joosta hoopis Puhjas, sest seal on ju meie sõprusrühm. Et end Martideks muuta, tõid lapsed kodust selleks puhuks sobivad riided ning joonistasime näokriitidega ka õiged Mardinäod pähe. Pakkisime oma kodinad kokku ja hakkasime minema!:) 

Kui uksel laulsime, kutsuti meid kohe rõõmuga sisse ning juhatati rühma, kus saime esitada oma mõistatused - need olid meeles Kristol, Miinal, Ketteril, Robertil ja Kristoferil. Sõpradel oli mõistatuste ära arvamisega ikka tükk tööd ja andsime neile isegi vihjeid. Kuna meie tulime päris kaugelt almust paluma, siis olime tee peal oma viljaõnne juba ära jaganud (loe:unustasime vilja maha), kuid selle eest jagasime külakosti näol küpsise- ja kommiõnne. :) 

Just sellised vahvad Mardid võivad teidki külastada!

Siis sai õige marditrall alata, koos mängisime mängu "Need mardid tulevad kaugelt maalt" ning mängu, kus tuli ära arvata, mis tegevust sõber ette näitab. Kõigil oli nalja nabani! :)







Peale tantsu-tralli ja mängu pakuti meile ka imehead Mardileiba ja sooja teed, sõbrad vist teadsid, et need Mardid  tulevad kaugelt maalt. Koos sõpradega sõime kõhud mõnusalt täis.





Viimaks läksime sõpradega koos ka kelgumäele - vaatasime, kas Martide maal saab sama pika liu kui Puhjas kelgutades. Koos saime kelgutada, mängida ja turnidaa - kõigil oli väga vahva!




Küll on tore, kui on sõpru ka naaberkülast - meil oli teiega koos väga tore mängida ja nalja teha. Aitäh, et meid vastu võtsite ja meiega nii vahvaid tegevusi tegite! Kes teab, ehk külastab Kadripäeval ka meidki keegi! :)

Aga siia lõppu veel üks mõistatus: Mõista-mõista, arva ära, millistel lastel on tiivad? (Vastus: mesilastel)