reede, 11. november 2016

Isadepäeva perepidu piltides

Eile toimus meie rühma vahva isadepäeva pidu - meie omaltpoolt soovime tänada kõiki isasid, vanaisasid, emasid, õdesid-vendasid, kes leidsid aega, et tulla. Oleme väga rõõmsad, et teid nii palju kohal oli. Oli tore vaadata perekondi koos lõbusalt aega veetmas ja rõõmu laste silmis nägite te kindlasti isegi. :) Suur aitäh ka õpetaja Merilinile, kes sai meiega laulma tulla! 

 Vahvad ringmängud ja laulud







Mesimummide rühma tublid laululapsed meie lemmiku muusikaõpetajaga!


Veel natuke tantsu-tralli :)



Ja lõpuks saime issidele-emmedele ka natuke meisterdamist õpetada. Seekord valmisid kellad, mida saavad isad kasutada parkimiskellana ning lapsed lihtsalt kella õppimiseks. Tulemused jäid väga uhked! 










Ja lõpuks saime ka pidulauda istuda ja nagu näha võisite, oli valik tõesti suur. Kiitus kõigile, kes tõid midagi lauale, tänu sellele saime kõik täis kõhtudega peolt lahkuda! :) 




 Lõpetuseks paneksime kõigile vanematele südamele, et just teie olete oma lapse suurim eeskuju - ta vaatab teile üles. Seega kui teil on antud võimalus koos tantsida, laulda, meisterdada, siis kasutage seda - kui teie keeldute kaasa tegemast, siis võite kindel olla, et ka teie laps ei osale sellistes rühma tegevustes. :) 
Oli väga vahva pidu ja loodame, et selliseid tuleb ikka veel ja veel!

Kommentaare ei ole: