neljapäev, 10. november 2016

Laske sisse mardisandid...

Eile muutusid kõik mesimummid võluväel hoopis mardisantideks ning otsustasime seekord marti joosta hoopis Puhjas, sest seal on ju meie sõprusrühm. Et end Martideks muuta, tõid lapsed kodust selleks puhuks sobivad riided ning joonistasime näokriitidega ka õiged Mardinäod pähe. Pakkisime oma kodinad kokku ja hakkasime minema!:) 

Kui uksel laulsime, kutsuti meid kohe rõõmuga sisse ning juhatati rühma, kus saime esitada oma mõistatused - need olid meeles Kristol, Miinal, Ketteril, Robertil ja Kristoferil. Sõpradel oli mõistatuste ära arvamisega ikka tükk tööd ja andsime neile isegi vihjeid. Kuna meie tulime päris kaugelt almust paluma, siis olime tee peal oma viljaõnne juba ära jaganud (loe:unustasime vilja maha), kuid selle eest jagasime külakosti näol küpsise- ja kommiõnne. :) 

Just sellised vahvad Mardid võivad teidki külastada!

Siis sai õige marditrall alata, koos mängisime mängu "Need mardid tulevad kaugelt maalt" ning mängu, kus tuli ära arvata, mis tegevust sõber ette näitab. Kõigil oli nalja nabani! :)







Peale tantsu-tralli ja mängu pakuti meile ka imehead Mardileiba ja sooja teed, sõbrad vist teadsid, et need Mardid  tulevad kaugelt maalt. Koos sõpradega sõime kõhud mõnusalt täis.





Viimaks läksime sõpradega koos ka kelgumäele - vaatasime, kas Martide maal saab sama pika liu kui Puhjas kelgutades. Koos saime kelgutada, mängida ja turnidaa - kõigil oli väga vahva!




Küll on tore, kui on sõpru ka naaberkülast - meil oli teiega koos väga tore mängida ja nalja teha. Aitäh, et meid vastu võtsite ja meiega nii vahvaid tegevusi tegite! Kes teab, ehk külastab Kadripäeval ka meidki keegi! :)

Aga siia lõppu veel üks mõistatus: Mõista-mõista, arva ära, millistel lastel on tiivad? (Vastus: mesilastel)

Kommentaare ei ole: