reede, 24. aprill 2009

MOESHOW

Tore, et täna hommikul otsustasid kolm last Moeshow-st osa võtta. Kasvatajatelt julgustust saanud vanemad tormasid ruttu koju riideid otsima. Otsisime ka muusika, kahjuks ei saanud me ju harjutada laval kõndi. Läksime kohale ja tegime nii nagu tuli.Lapsed olid väga tublid ja neile meeldis väga. Tulemuseks, et me läksime saime 3. koha. Eripreemia särava esitluse eest sai Jan Kristjan. Julged kolm last olid Moonika, Janne ja Jan Kristjan.



kolmapäev, 22. aprill 2009

Homme 23. aprillil kell 18.00 Jüriöö jooks Annikoru puhkepargis. Ootame osalema 6 liikmelisi segavõistkondi, kus on 3 meest ja 3 naist.Lasteaialaste ( ka need pisikesed lapsed kes ei käi lasteaias) teie jooks algab kell 17.00(lapsed lähevad koos vanemaga või suurema õe-vennaga).




teisipäev, 21. aprill 2009


24. aprillil toimub Koolis moeshow "MUUSIKA JA DISKO". Kui te arvate, et teie laps tahab osa võtta, siis palun teatage meil hiljemalt neljapäevaks.
TÄNA KÄISIME POES.
Täna käisime siis kohalikus kaupluses. Üks laps arvas,et me lähme poodi bussiga aga läksime tegelikul jalgsi.
Kellel oli natuke raha kaasas said ise midagi osta. Lapsed pidid ise arvutama, mida nad saavad osta. Lastel oli põnev, nad said ju ise valida ja ka maksta, kuid lapsed ei tea raha väärtust. Vanemad lubage lastel poes ise otsustada, kas ta saab (näit. 10.kr) valitud asja osta või peab raha koguma. Koolieelikud peaksid oskama rahaga umbes kümne krooni piires arveldada.
.

pühapäev, 19. aprill 2009

20.aprill



PALJU ÕNNE !
7.SÜNNIPÄEVAKS

Õppekäik

Teisipäeval, 21. aprillil toimub õppekäik Annikoru kauplusesse. Kallid vanemad, seoses õppekäiguga võiks lapsel kaasas olla natuke raha, siis saab laps ise midagi osta.