reede, 13. jaanuar 2017

Julge pealehakkamine on pool võitu

Selle nädala õppetegevustega alustasime 2017aastat oma Mesimummide rühmas. Esimene tarkusetera õpetab meile, et elus on palju asju, mida me veel ei oska, kuid kõik julged lapsed (ja meie oleme ju alati julged) proovivad ja annavad endast parima ning just niimoodi me õpime ja kasvamegi. Seda tarkusetera õppisime läbi palju UUTE asjade meie rühmas. Vaadake järgi! :) 

Uue aasta alguseks tegime midagi, mis on meie jaoks täiesti uus - trükkisime ilutulestikku, kasutades selleks WC-paberi rulle. Tulemused jäid uhked ja omanäolised ning lastel oli seda tehes VÄGA lõbus.








Õppisime ära tikkimise - silma ja käe koostöö arendamiseks mõeldud vahva tegevus meeldis lastele väga ning päris mitu last üllatasid oma oskustega nii ennast kui ka teisi. Kui selline osavus on saavutatud, siis kindlasti soovitame seda ka kodus teha.







Õppisime ära uue mängu nimega "Sajajälgse tähemäng", kus tuli sajajalgse mänguasi üles keerata ja lasta tal valida täht ning proovida siis sama häälikuga ka mõni sõna öelda. Kuna sajajalgne lippas mitu korda ka matilt ära ning jäi ühele kohale hüppama, siis olime kõigil nalja nabani. 

























Lisasime loovmängunurka tarbed nukuteatri tegemiseks. Läbi mängu harjutame seal esinemisoskust, eneseväljendust, viisakust ning keskendumist. Järgnevalt saate näha pilte Sandra ja Maidu etendusest "Autoeffekt", kas pole mitte vahvad emotsioonid? :)





Sellel nädalal tegime palju uusi ja vahvaid asju ning on rõõm tõdeda, et lapsed läksid kõigega kaasa, tundsid rõõmu ja selle kõige juures õppisid veel ka! Tublid Mesimummid!