pühapäev, 7. aprill 2019

🌍💚MESIMUMMID HOIAVAD LOODUSE PUHTANA!💚🌍

Möödunud nädalal õppisime oma kodukoha loodust rohkem hoidma - saime teada, mida tähendab asjade "taaskasutamine" ning kuidas meiegi seda teha saaksime; õppisime prügi märkama, koristama ja sorteerima ning õppekäik Tartu Loodusmajja andis meile uusi teadmisi selle kohta, kuidas saaksime ka ise vähem prügi toota.

Sissejuhatuse teemasse tegime sel nädalal läbi kompimismängu - iga laps sai kompida ühte eset ning ära arvata, millega tegu.




Sorteerisime prügi ja rääkisime sellest, mis sorteeritud prügist edasi saab - see läheb ümbertöötlemisele ja seejärel taaskasutusse.



Meisterdasime taaskasutusmaterjalidest PRÜGIKOLLE. Kollikesed tulid vahvad ja omapärased - kahte ühesugust prügikolli leida ei saa.😎




Nooremate Mesimummidega maalisime prügiautot.🚛 Sellel korral püüdsid lapsed tulla täiesti iseseisvalt toime, jälgides näidist. Saame veel paberil orienteerumist harjutada!
Majandusjuhataja tädi Inga näitas meile, kuidas tegeletakse prügi sorteerimisega Konguta Kooli köögis: 🔋patareid lähevad eraldi ämbrisse ning prügi sorteeritakse kolme prügikasti.✅


Puhastasime prügist meie lasteaia õueala.... 

 
....ja männikut🌺🌼








Vaadake vaid, kui õnnetuks😟 teeb see suur prügihulk, mille meie tublid lapsed kokku korjasid!
🌱 käisime õppekäigul Tartu Loodusmajja.🌱








Mesimummid teavad, et meie saame maailma muuta - peame vaid alustama ISEENDAST! 💚