kolmapäev, 1. veebruar 2017

Hundid söönud, lambad terved

Selle nädala tarkusetera õpetab meile, et olles sõbralikud, hoolivad ja koostöövalmis, saame väga tihti teha oma sõpradega kokkuleppeid, et saaksime öelda "Hundid söönud, lambad terved". Lisaks sellele õpivad Mesimummid väga palju uut Eesti metsloomade kohta - ikka koos tehes ja mängides! :)

Nädalat alustasime ühe vahva loovtööga. Mõtlesime ja kujutasime ette, et mis oleks siis...kui metsloomad oleks hoopis mustriloomad? Iga laps sai valida ühe Eesti metslooma, värvida ta ära ja seejärel teha peale ühe lõbusa mustri! Hiljem läheb osa neist töödest ka Puhja võistlusele.









Sellised vahvad tööd tulid Mustriloomadest!

Kõik selle nädala õppemängud on samuti seotud loomadega - loomahäälte kuulamine, metslooma-Alias ning loomulikult ka metslooma-memory mäng.







Et kogu selle mängimise kõrval mitte unustada loomi, kes meie oma metsas elavad, viisime neile ka miskit maitsvat. Aitäh Ketter, Mait, Martin, Sandra ja Marelle, et tõite metsloomadele süüa! Sellest jätkub nii mõnelegi metsaelanikule maiustamiseks. :)  

Ja niimoodi see söök sinna metsa saigi!








Õues me küll metsloomi ei näinud, kuid selle eest mängisime ise metsloomi - arvake ära, kes me oleme!



Müttasime ringi metsas ja läbisime lõbusa loodusliku takistusraja


Sellel nädalal mängisime ka tegevuskastis, loomulikult metsloomadega - alguses valisime mänguloomade hulgast välja Eestis elavad metsloomad ja valasime kasti rohelise liiva.




JA MÄNG VÕIB ALATA!



Sellel nädalal oleme palju näinud-teinud ja teeme veelgi! Et tarkused veelgi paremini külge kleepuks, palume teid, armsad vanemad, et räägiksite ka kodus metsloomadest, nende eluviisidest ja välimusest ja samuti meie tarkuseterast - kui oluline on kokkulepete tegemine, teistega arvestamine! :)