teisipäev, 19. mai 2009

TUULERÕUGED

Kallid vanemad!
Meil lasteaias on liikvel tuulerõuged. Palun jälgige oma lapsi hoolega! Kui te ei tea mis täpid lapsel on siis minge palun ja näidake arstile.
Info siin http://www.tervisekaitse.ee/?mid=1102

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tuulerõugetest. Kuidas on võimalik, et arst saadaba lapse lasteaeda kui lapsel on veel selged tuulerõugete villid. Räägitakse küll, et tuulerõugeid põetakse ainult üks kord. Mina tean juhuseid kus laps põeb 2korda tuulerõugeid. Mina kui lapsevanem ei taha kül, et minu lapsed veel kord neid põevad. loodan ainult sellepeale, et lapsevanemad on nii mõistlikud, et ei too lapsi lasteaeda enne kui on kindel, et ville ei tule enam juurde ja ei too ka last lasteaeda kui lapsel on mingid imelikud täpid. Tuleks enne ikka arstiga konsuldeerida. on olemas ka perearsti nõuande telefo kust saab infot ööpäeva ringselt.

Anonüümne ütles ...

Olen täitsa nõus eelmise kirja omanikuga. Kui tuuakse lasteaeda mingite täpidega laps siis ju ei tea mis täpid need on ja ammugi ei oska vastata kasvataja vanemale, et mis täpid need on.Paljud vanemad ütlevad, et allergia aga kas see alati nii on? Teiste laste ja nende vanemate suhtes oleks aus kui vanem viib lapse arsti juurde ja arst kontrollib lapse üle.Väga lihtne on ju ise tõend arsti juurest ära tuua,aga see pole aus. Loodan, et vanemad mõtlevad ka teiste peale, mina küll ei tahaks olla see hoolimatu vanem, keegi ju ei taha,et tema laps haige oleks.Mõelge palun oma laste peale. Minu laps oli vähemat kaks nädalat kodus tuulerõugetes.

Anonüümne ütles ...

Tuulerõuged see on ju nakkav,minul on laps põdend 2 korda ja ei taha et ta 3 korda põeks.kuidas on see võimalik et mõni lapsevanem ei saa aru et last ei tuua lasteaeda kui on näha et lapsel on selgelt villid ja täpid.ja laps viiakse ikka arsti juurde ka ,mitte ei tuua lihtsalt tõend.kas on nii raske aru saada et sellega te ju nakkatate teisi lapsi ka.Ja minul kui lapsevanemal on õigus kutsuda arst lasteaeda kui on selgunud et tuuakse mitte terve laps lasteaeda kes nakkatab teisi.Palun käige last arstile näitamas ka.