kolmapäev, 15. veebruar 2017

Sõbrapäeva tähistamine Puhjas

Eelmises postituses nägite, kuidas sõbrapäevaks valmistusime, kuid siin avaneb teil võimalus näha pilte sõbrapäevast - tantsu-tralli, naeru-nalja sai palju! Vaadake pilte, kui muidu ei usu :) 

Algul suundusime oma sõprade rühma, kus keskmise rühma lapsed ootasid meid rõõmuga. Andsime neile oma kingitused, tutvustasime ennast ja mängisime palliga "kuuma kartulit".








 Saime osa ka sõprade teatrietendusest Rumcajs. Kuigi nad harjutasid seda alles kolmandat korda, tuli etendus väga hästi välja - sai palju nalja.










 Seejärel suundusime käsikäes saali muusikaõpetaja Triinu juurde lustima! Seal mängisime sõpradega ringmänge, kus sai joosta, kepsutada, roomata ja laulda ka.













Ringmängud lõpetasime ühe võimsa diskoga, kus tantsisime Karl-Erik Taukari ja Tanel Padari muusika järgi. Oli tore näha lapsi end vabalt tundmas ja välja elamas. 











Viimaseks tegevuseks saalis jäi ühe vahva animatsiooni vaatamine. "Minu sõber vihmavari" rääkis sõprusest, oma sõprade kohtlemisest ja nende väärtustamisest.




Kõik lapsed nautisid sõbrapäeva pidu koos Puhjakatega ning oleme siiralt tänulikud, et kallid Puhja sõbrad meid külla kutsusid - teiega oli väga vahva, olete tõelised sõbrad!

Kommentaare ei ole: