laupäev, 11. märts 2017

Mesimummid Rumcajsi vaatamas

Teisipäeval käisime Puhjas oma sõprade etendust vaatamas. Tegu oli Tšehhi etendusega, mis rääkis ühest kingsepast nimega Rumcajs, kellega juhtus väga palju naljakaid sekeldusi. Puhja lapsed olid väga tublid - neil oli pähe õpitud pikad tekstid, seljas kaunid kostüümid ja saalis kasutati uhkeid dekoratsioone. Ja ka Mesimummid olid väga heaks publikuks - kõik oskasid ilusti istuda, õigel kohal naerda ja plaksutada! 

Enne etendust käisime aga õpetaja Liisil külas, seal saime süüa pirukaid ja juua morssi. Meid oli küll palju, kuid mahtusime kõik kenasti ära, sest teate ju küll - häid lambaid mahub palju ühte lauta.  Oli rõõm näha, et Mesimummid oskavad külas imehästi käituda - keegi ei karjunud, lõhkunud ega tülitsenud. Kutsun teid kindlasti veel külla! :) 



Ja siis etendusele!









Hiljem vesteldes selgus, et kõik lapsed jäid etendusega väga rahule, lemmiktegelasteks olid põder ja Rumcajs. Koos otsustasime, et ka meie saaks millegi nii vahvaga hakkama ja järgmine aasta üllatame hoopis meie oma sõpru ühe uhke etendusega!

Kommentaare ei ole: