pĂŒhapĂ€ev, 16. detsember 2018

🌏MAAKERAL KASVAVAD LILLED JA PUUD, TAEVAS ON TÄHED, PÄIKE JA KUU!☝🌕

Kogu selle jÔulusagina keskel hakkasid Mesimummid möödunud nÀdalal hoopis uurima taevatÀhti, planeete ja kogu kosmost. Saime teada palju pÔnevaid asju, mÀngisime erinevaid mÀnge ja kÀisime isegi AHHAA Teaduskeskuses.

Saime tuttavaks PĂ€ikesesĂŒsteemi ning seal paiknevate taevakehadega - uurisime planeete, vĂ”rdlesime nende suuruseid ja saime iga planeediga teha Ă€ra ka ĂŒhe tiiru ĂŒmber pĂ€ikese. 


 NĂ€gime ka planeete raamatust!

Õhtul ja öösel taevasse vaadates vĂ”ime tihti nĂ€ha kaunist tĂ€hist taevast. Nooremate Mesimummidega panime selle tĂ€hise taeva oma paberile. Harjutasime ringi kujutamist (🌕) ning pintslitrĂŒkiga said kuule seltsiks vahvad tĂ€hed.🌟



Koolieelikutega vaatasime tĂ€htedest natuke kaugemale ja maalisime hoopis 8 planeeti. đŸŒ


Nooremate Mesimummidega kleepisime ĂŒhele pildile nii öö kui ka pĂ€eva. Uurisime tehtud töid hommikuringis - saime loendada tĂ€hti, nĂ€idata kus on 🌕 ning kus on 🌞.

Gloobus aitas meil mĂ”ista, et Maa on ĂŒmmargune ning tiirleb ĂŒmber pĂ€ikese. Martis-Heiko teadis ka sĂ”pradele rÀÀkida, kuidas tekib pĂ€ikesevarjutus.👀

KĂ€isime AHHAA Teaduskeskuses, kus vaatasime planetaariumietendust "Lendame kosmosesse!", kuid enne seda saime veeta lĂ”busad 1,5 Teaduskeskust avastades. Avastada oli oi-oi, kui palju!đŸ˜Č








 













Nooremad Mesimummid panid ĂŒhiselt kokku pĂ”randapusle pĂ€ikesesĂŒsteemist.✨Uurisime koos planeete ja pĂŒĂŒdsime neid vĂ”rrelda - mĂ”ni oli pĂ€ris tilluke, kuid mĂ”ni planeet jĂ€llegi vĂ€ga suur.

Kosmoses on kĂŒll palju planeete, kuid elu Maal on ikka kĂ”ige parem!

1 kommentaar:

Kevin Lawrence ĂŒtles ...

Tahan kiiresti ihaldada teie jĂ€releandlikkust ja juhtida teie tĂ€helepanu LÀÀne-Aafrikast pĂ€rit dr Jamesile kutsutud vĂ”imsa ravimtaimede arstile, kes suutis kĂ”igest 21 pĂ€evase kontakti jooksul 15 aastat HIV-st vĂ€lja ravida, kuna ARV-de tarbimine ei toimi, kuid sain selle paksuke, surfasin Internetis HIV-i ravimtaimede alternatiivide uurimisel, kohtasin proua Stephanie Browni, Lori Hirsti, Trisha Nelsonit ja Richmond Kellyt ning teisi nende tunnustuse ja tunnistuste kohta selle kohta, kuidas dr James neid ravis, VĂ€hk, HIV / AIDS, Alzheimeri tĂ”bi ja B-hepatiit koos taimsete ravimitega. KĂ”hklemata tekkis mul huvi ja vĂ”tsin ĂŒhendust sama dr Jamesiga tema e-posti aadressil (drjamesherbalmix@gmail.com), rÀÀkisin talle oma HIV-ist ja oma andmetest, ta ĂŒtles mulle, et Ă€rge kartke, et ta mind ravib, ja ta andis mulle ka garantii, palus mul maksta esemete eest, mida ma tegin. 2 pĂ€eva jooksul, kui ta saatis oma ravimtaimede segu ravimit SPEED POST COURIER SERVICE kaudu, mis toimetati minu postkontorisse 4 tööpĂ€eva jooksul. Hindasin tema ausust. Kasutasin tema taimset jooki 21 pĂ€eva nii, nagu ta seda mÀÀras, uskuge mind, kuigi ma sain HIV-i terveks, kui nad kĂ”ik ĂŒtlesid, et HIV ei saanud pĂŒsivat ravi. HIV / AIDS-i saab ravida, kui taimset ravimit kasutab Ă”iges vahekorras hea ravimtaimearst nagu ravimtaimest andekas mees James. Mul on vĂ€he sĂ”nu, et teda tĂ€nada, ja olen kasutanud seda vahendit, et temast kogu maailmale rÀÀkida. Tema tĂ”eliselt hĂ€mmastav ja lahke, aidates kĂ”igil haigetel patsientidel tervislik elu taastada, ei vĂ”ta ta tasu. Ainult vĂ€ike tasu taimse ravimi saatmise kohta teile kĂ”ikjal maailmas. Ta ĂŒtles mulle ka, et ta ravis selliseid haigusi nagu Alzheimeri tĂ”bi, voodimĂ€rgav ravi, skisofreenia, vĂ€hk, skolioos, pĂ”ievĂ€hk, pĂ€rasoolevĂ€hk, rinnavĂ€hk, neeruvĂ€hk, leukeemia, kopsuvĂ€hk, nahavĂ€hk, emakavĂ€hk, eesnÀÀrmevĂ€hk , FibromĂŒalgia, sĂŒndroomi fibrodĂŒsplaasia, epilepsia Dupuytreni tĂ”bi, diabeet, tsöliaakia, ataksia, artriit, amĂŒotroofiline lateraalne skleroos, adrenokortikaalne kartsinoom. Astma, allergilised haigused. Hiv_ AIDS, herpes, pĂ”letikuline soolehaigus, KOK, diabeet, vĂ”tke temaga ĂŒhendust e-posti teel: drjamesherbalmix@gmail.com uskuge mind, te tunnistate kindlasti nagu mina.