pĂŒhapĂ€ev, 7. aprill 2019

🌍💚MESIMUMMID HOIAVAD LOODUSE PUHTANA!💚🌍

Möödunud nĂ€dalal Ă”ppisime oma kodukoha loodust rohkem hoidma - saime teada, mida tĂ€hendab asjade "taaskasutamine" ning kuidas meiegi seda teha saaksime; Ă”ppisime prĂŒgi mĂ€rkama, koristama ja sorteerima ning Ă”ppekĂ€ik Tartu Loodusmajja andis meile uusi teadmisi selle kohta, kuidas saaksime ka ise vĂ€hem prĂŒgi toota.

Sissejuhatuse teemasse tegime sel nĂ€dalal lĂ€bi kompimismĂ€ngu - iga laps sai kompida ĂŒhte eset ning Ă€ra arvata, millega tegu.




Sorteerisime prĂŒgi ja rÀÀkisime sellest, mis sorteeritud prĂŒgist edasi saab - see lĂ€heb ĂŒmbertöötlemisele ja seejĂ€rel taaskasutusse.



Meisterdasime taaskasutusmaterjalidest PRÜGIKOLLE. Kollikesed tulid vahvad ja omapĂ€rased - kahte ĂŒhesugust prĂŒgikolli leida ei saa.😎




Nooremate Mesimummidega maalisime prĂŒgiautot.🚛 Sellel korral pĂŒĂŒdsid lapsed tulla tĂ€iesti iseseisvalt toime, jĂ€lgides nĂ€idist. Saame veel paberil orienteerumist harjutada!
Majandusjuhataja tĂ€di Inga nĂ€itas meile, kuidas tegeletakse prĂŒgi sorteerimisega Konguta Kooli köögis: 🔋patareid lĂ€hevad eraldi Ă€mbrisse ning prĂŒgi sorteeritakse kolme prĂŒgikasti.✅


Puhastasime prĂŒgist meie lasteaia Ă”ueala.... 

 
....ja mĂ€nnikutđŸŒșđŸŒŒ








Vaadake vaid, kui Ă”nnetuks😟 teeb see suur prĂŒgihulk, mille meie tublid lapsed kokku korjasid!
đŸŒ± kĂ€isime Ă”ppekĂ€igul Tartu Loodusmajja.đŸŒ±








Mesimummid teavad, et meie saame maailma muuta - peame vaid alustama ISEENDAST! đŸ’š

Kommentaare ei ole: