esmaspäev, 19. september 2016

Külva head, siis kasvab hea!

Selle nädala tarkusetera õpetab meile palju - sügiseseid põllutöid, erinevaid juurvilju ja kuidas neid kasvatada. Samuti rääkisime täna sellest, et külvata saab ka heategusid - kui sina ütled oma sõbrale ilusa lause, muutub sõber rõõmsaks ja teeb sellega jällegi teisi rõõmsaks ja õnnelikuks.

Et juurvilju meelde tuletada tegime porgandite ja kartulitega täna rõõmsaid sügispilte, kasutasime selleks vahvat tehnikat - porgandi- ja kartulitrükki.




Juurviljadega proovisime ka tähti laduda, meil on selged juba A,I,E ja täna õppisime ka L-i. Kõige keerulisem oli laduda A-d. Häälisime erinevaid sõnu ja nimesid, otsisime nendes L-häälikut ning lõpuks otsisime ka kirjapildis nelja tähte ja värvisime need kõik erinevat värvi.









































Kuigi hommikul oli meil väga palju tegemist, jõudsime veel Kollibingotki mängida! Täna oskasid juba kaks last öelda, milline näeb välja ROMB. Nüüd teame me ringi, ruutu, kolmnurka, rombi. Ristkülik ja poolring vajavad veel harjutamist aga mida rohkem me mängime, seda rohkem me õpime! :)













Oleme oma sõpradele Puhja lasteaiast väga tänulik selle vahva mängu eest!


Kommentaare ei ole: