reede, 9. detsember 2016

Mesimummid Jõulumaal

Tervisenõukogu koos abilistega korraldasid Konguta Kooli esimese Jõulumaa ja see oli väga põnev. Saime männikus seigeldes kuulda vahvat juttu ja mängida igasugu sportlikke mänge. "Päkapikumajas" aga meisterdasime ja kaunistasime piparkooke. Lastele meeldis tänane päev väga ja kindlasti räägivad nad sellest ka kodus. Kuid siia juurde ka natuke pildimaterjali!

Lasteaia juurde tulid meile vastu neli toredat päkapikku, kellega  koos läksime männikusse  seiklema. Nad rääkisid meile põneva jutu jõuluajast ja saime ka ise end proovile panna erinevates tegevustes.

Käbivise

Jutt päkapikkudest


 Põhjapõdrad teele asumas!




Katsetasime, kas meil ikka jõudu on - tõstsime kangi!


Kui olime päkapikumajja jõudnud, asusime endale päkapikke meisterdama. Kõik lapsed olid väga osavad ja iga päkapikk tuli isemoodi!








Iga laps sai endale ka teokujulise piparkoogi, mida ise kaunistada. Oli vahva vaadata, et lapsed kaunistasid oma piparkooke väga loovalt ja lõpptulemused jäid väga vahvad.


Et teokestel oma karbi sees ikka lõbusam oleks, kaunistas iga laps ka oma piparkoogi karbi vahvate kujunditega ära.




Täna õppisime nii mõndagi jõulude kohta ja saime veeta ühe väga mõnusa päeva. Mesimummid tänavad kõiki päkapikke, kes meid tänasel päeval õpetasid ja abistasid - õpetaja Kaie, tädi Inga, õpetaja Eva, õpetaja Egle ja loomulikult ka kuuenda klassi tüdrukuid, kes olid väga sõbralikud ja abivalmid!

Kommentaare ei ole: