reede, 21. aprill 2017

Meie vahva matkapäev

Eilse hommikupooliku veetsime koos Puhja sõpradega matkates - tegime tiiru peale nii Mustjärvele ja jalutasime sealt ka Võrtsjärve vaatama. Kokku läbisime 6,2km, mis on meie laste kohta ikka väga tubli saavutus, kiitus kõigile!

Alustuseks vaatasime Mustjärve ja rääkisime, kuidas meie tänane päev välja näeb. Seejärel hakkasime matkama - selleks ületasime sildasid, maha langenud puid ja kõndisime läbi erinevate käänakute.












Tee peal sai ka igasugu naljasid teha, okste küljes oli hea ronida ja oma oskusi näidata.






Peale pikka-pikka matka tuli lõpuks kauaoodatud söögipaus. Lapsed olid lahked ja jagasid oma küpsiseid, võileibu ja puuvilju ka sõpradega. Kõigil said kõhud nii täis, et naeratus tuli vägisi näole tagasi. :) 




Kuid siis mõtlesime, et huvitav, kas Võrtsjärv on suurem või väiksem kui Mustjärv. Mis seal ikka, läksime vaatama, selleks jalutasime Limnoloogiasse.

Saime vaadata suurt Võrtsjärve ja visata sinna kive, no küll oli lõbus! Seejärel tegime veel ühe väikese juturingi, kus igaüks sai teistele öelda, mis talle tänasest kõige eredamalt meelde jäi. Lapsed jäid päevaga väga rahule ja meil oli üheskoos tõesti lõbus.






Matk oli vahva ja laste lõunauni oli ikka väga magus ning tundub, et osad magavad veel siiani - Mesimummide rühmas on täna ainult 6 last! :)

Kommentaare ei ole: