neljapäev, 18. mai 2017

Mesimummide röövlipäev

Täna veetsime ühe imetoreda päeva koos oma Puhja sõpradega, nimelt tähistasime Röövlipäeva. Kõik lapsed olid tänaseks ilusti röövliriided selga saanud ning hakkasime Männikus lustima.

Esimeseks tegevuseks oli aaretejaht, selleks jaotasime lapse kolme rühma - punane rühm, kollane rühm ja sinine rühm ning iga rühmaga läks kaasa 1-2 õpetajat. Erinevaid vihjeid otsides ja aaretekaarti uurides said kõik lapsed suure tööga hakkama - leidsime varanduse!💰💰💰




 





Seejärel asusime mängima laululava juurde - seal me mõõklesime, otsisime kalliskive, mängisime mere-Aliast ja sõime röövlisnäkke, milleks olid kõrsikud, vahvlid ja piraadi krõpsud.

















Peo lõppedes sai ikka õige röövel ka sellekohase tunnuse - medalioni, kuhu kirjutas peale oma nime ning kleepis sinna külge ka enda pildi. Meie rühmas oli täna 14 röövlit, üks uhkem kui teine!





Oleme südamest tänulikud kõigile lapsevanematele, kes olid oma lapsele tänaseks teemakohased riided (ja aksessuaarid) otsinud - tänu teile oli see päev väga vahva ja meeldejääv, aitäh!💗

Kommentaare ei ole: